Saya ajak anda untuk tambah pendapatan dengan menjadi agent Public Mutual di Kerteh dan Paka Terengganu sama ada secara part time atau full time.

Kerteh dan Paka sebagai bandar minyak dan gas, tentunya potensinya amat besar. Jangan biarkan peluang ini terlepas kepada orang lain.

Pendapatan sebagai agen Public Mutual part time dalam RM 1500 dan RM 3000 sebulan atau lebih lagi, dengan panduan dan latihan, insyaAllah boleh dicapai.

Apa yang ada untuk anda dengan menyertai agen Unit Trust?

  • Peluang menjana pendapatan tanpa perlu modal banyak
  • Jadi bos sendiri.
  • Waktu kerja yang amat Fleksibel.
  • Pembangunan peribadi dan profesionalisme.
  • Tiada risiko dibuang kerja atau VSS
  • Peluang Melancong Percuma setahun sekali

Kenapa Join Public Mutual?

Public Mutual menjadi pilihan utama rakyat Malaysia sebagai syarikat unit amanah swasta. Ini terbukti daripada undian oleh pengguna yang memilih Public Mutual sebagai jenama yang dipercayai ramai.

Terbaru Public Mutual menang anugerah Reader’s Digest Trusted Brand Platinum Award 2017. 

Public Mutual kekal sebagai syarikat unit trust swasta di No 1 sejak di awal penubuhannya. Jika digabungkan CWA, Affin dan RHB masing lagi tidak dapat menandingi Public Mutual sebagai pendahulu.

Kepercayaan dan jenama yang kukuh memudahkan kerja anda sebagai agent unit trust. Tak perlu diperkenalkan lagi, ramai yang dah tahu.

Anda sendiri mungkin sudah melabur dengan Public Mutual. Cuma mungkin anda ingin menguruskan sendiri pelaburan anda disamping mengajak kenalan dan keluarga melabur pula dengan anda.

Atau mungkin agent anda sekarang tidak memberikan perkhidmatan seperti yang diharapkan. Maka dengan menjadi agent menjadikan anda lebih mahir selok belok pelaburan unit amanah.

Bagaimana Untuk Menjadi Agen Public Mutual?

Jika anda 21 tahun ke atas dan tak sabar nak tambah pendapatan, anda boleh mulakan secara part time dahulu. Kemudian nanti boleh full time

Apa yang perlu anda lakukan:

1. Sediakan dokumen-dokumen yang diperlukan seperti di bawah:

  • Salinan IC – 3 keping
  • Gambar Passport – 4 keping
  • Salinan dan ORIGINAL Sijil SPM/Diploma/Degree (yang mana tertinggi)

2. Hubungi saya Elias di 0127176903

Atau daftar di ruang di bawah

Nota:

Yuran exam RM250. Jika semua dukumen sudah lengkap, saya seterusnya akan membantu anda untuk mendapatkan tarikh peperiksaan. Tutorial akan diberikan berdasarkan soalan tahun-tahun yang lalu.

Anda juga dikehendaki menjalani dua kursus. Setiap kursus mengambil masa selama 8 jam.

Kemudian anda akan masuk peperiksaan selama dua jam. Apabila anda telah lulus peperiksaan, anda akan secara rasmi menjadi Perunding Unit Amanah berlesen, di bawah FIMM dan Public Mutual. Lesen besar untuk mempromosikan unit trust Public Mutual.

Elias Abllah, Personal Finance

Jom Jadi Agent Public Mutual Kerteh dan Paka
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *