Kenapa Unit Trust Consultant?

Bina kerjaya anda di Public Mutual sebagai perunding unit amanah dan perunding PRS. Perunding yang mahir dan memberi servis yang terbaik mendapat permintaan yang tinggi di pasaran.

Apatah lagi jika menyertai unit trust no 1 di Malaysia.

Unit trust terutamanya daripada Public Mutual mendapat sambutan daripada pelabur-pelabur di Malaysia. Jenama Public Mutual ada kelasnya tersendiri. No 1 di Malaysia dan Asia Tenggara untuk unit amanah patuh shariah.image

Sebagai unit trust consultant di Public Mutual adalah amat mudah untuk mengajak pelabur baru dan sedia ada untuk terus melabur dengan Public Mutual

Untuk mengajak pelabur melabur menjadi mudah kerana pelabur tidak perlu keluarkan duit tambahan untuk memulakan pelaburan.

Contohnya, pelabur boleh melabur dengan menggunakan sebahagian daripada simpanan KWSP.

Untuk pelaburan tunai kita boleh bertanya kepada pelabur berapakah daripada gaji bulanan yang diperuntukan untuk simpanan di ASB, Tabung Haji atau simpanan tetap. Biasanya kebanyakan pelabur sudahpun melabur ke dalam ASB atau Tabung Haji.

Kongsikan kelebihan pelaburan dengan Public Mutual dan minta pelabur untuk peruntukan sebahagian daripada jumlah simpanan ke dalam pelaburan dengan Public Mutual.

Bagaimana untuk menjadi Perunding Unit Trust ?

  1. Umur 21 tahun ke atas
  2. Minimum SPM dengan kelulusan Matematik dan Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris
  3. Pengalaman bekerja amat membantu dalam karier unit trust

Whatapps/sms/call

Elias Abllah, Personal Finance

0127176903