Saff Associates Agency menawarkan lebih 35 kekosongan kerja sebagai agent unit trust Public Mutual di seluruh Malaysia. Jika anda sedang mencari side income atau kerja part time, Public Mutual adalah tempatnya.

Adakah Anda Cari Kerja Part Time Yang Lumayan?

DIPERLUKAN SEGERA : Rakyat Malaysia berumur 21 tahun ke atas yang ingin menjana side income RM 900 hingga RM 3000 setiap bulan!

Assalamulaikum w.b.t.

Nama saya Elias Abllah, pengasas Saff Associates Agency, satu kumpulan di bawah syarikat unit trust nombor 1 di Malaysia iaitu Public Mutual.

Matlamat saya ialah untuk membantu lebih ramai Rakyat Malaysia dalam lingkungan 25-40 tahun untuk mencapai kebebasan kewangan. InsyaAllah dengan cara dan ilmu yang betul kebebasan kewangan boleh dicapai lima hingga sepuluh tahun lebih awal.

Bayangkan anda sekarang sedang menikmati pendapatan yang tak pernah anda terlintas, bekerja mengikut masa anda sendiri,  dan anda ada banyak masa dengan anak-anak.

Dan ini anda capai tanpa perlu keluarkan modal puluhan ribu ringgit, meminjam daripada keluarga atau mengharapkan belas kesian kawan-kawan. Dengan modal yang kecil anda tak akan rugi berpuluh ribu atau menanggung hutang akhirnya.

Adakah ini yang anda inginkan?

Bayar segala hutang kredit kad anda dalam masa setahun?

Bayar pendahuluan untuk beli rumah sendiri?

Beli kereta BMW tanpa usik duit gaji?

Bayar hutang PTPTN dan tidak lagi senarai hitam CCRIS?

Melancong ke luar negara?

Saya pasti anda akan buat satu atau dua perkara di atas. Kalau tidak pasti anda sudah berhenti membaca post saya ini kan?

SEKARANG, dengar apa yang saya akan katakan seterusnya dengan teliti. Kerana ini mungkin boleh mengubah nasib anda dan keluarga.

Saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh dapat komisen dan dalam masa enam bulan anda boleh buat pendapatan pasif secara konsisten setiap bulan.

Ini semua anda boleh dapat dengan bekerja secara sambilan 3 jam sehari tanpa menganggu kerja tetap anda. Tambahan pula anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar untuk memulakan kerja sebagai agent unit trust.

Anda boleh mulakan di mana anda berada sekarang dan dengan apa sahaja yang anda ada sekarang. Tak perlu keluarkan modal tambahan untuk mula sebagai part time agent public mutual.

Contohnya, jika ingin berniaga pasar malam, anda tentu kena beli stok dan peralatan perniagaan pasar malam. Malah anda mungkin perlu beli satu van untuk mengangkut semuanya.

Tetapi sebagai agent Public Mutual, dengan pakaian office sedia ada, anda boleh sahaja terus buat kerja setelah tamat waktu kerja atau pada waktu rehat tengah hari.

PERCAYALAH, saya mahu bantu ubah hidup anda.

Ini cerita Zaimey. Dua tahun lepas, hidup dia bagai tiada arah tujuan. Bangun awal pukul 530 pagi, setelah subuh mula memandu dan hari-hari menghadap traffic jam walaupun dah keluar awal. Kadang-kadang terpaksa subuh di dalam perjalanan.

Tepat lima petang, mula memandu pulang dan lagi sekali menghadap traffic jam. Bukan sekali dua dia berbuka puasa dengan air mineral di dalam kereta kerana tak sempat sempat sampai rumah sebelum maghrib.

Apabila anak demam, Zaimey atau isteri terpaksa mengambil emergency leave untuk menjaga si kecil. Walaupun dibenarkan cuti, tetapi apabila masuk pejabat keesokan harinya, dia terpaksa menahan telinga diperli oleh bos dan kawan sekerja menjadikan bahan ketawa sinis.

Zaimey diamkan sahaja walaupun dalam hati hanya tuhan sahaja yang tahu.

Itu semua Zaimey lakukan untuk kenaikan gaji hanya rm 300. Kalau dibahagi dua belas bulan bekerja, hanya RM 10 sebulan.

Dan kalau kenaikan RM 25 sebulan dibahagi pula 25 hari bekerja menjadikannya hanya seringgit sehari sahaja. Sedih rasanya.

Bila difikirkan, rendah sungguh dirinya dinilai oleh majikannya. Tidak berbaloi rasanya, tambahan pula, anak makin membesar dan barang makin mahal, namun kenaikan gaji tak mampu menampung kenaikan sara hidup.

ADAKAH Cerita Ini Biasa Di Dengar? JOM UBAH

Suatu hari agent unit trust Zaimey menghubunginya untuk berjumpa. Setiap kali jumpa, pasti Zaimey akan turunkan cop jari di borang pelaburan Ahli KWSP. Ini berlaku setiap tiga bulan.

Agent Unit Trust Zaimey dulunya bekerja sebagai seorang pensyarah di universiti dan mempunyai pengalaman dan kelayakan dalam bidang oil and gas.

Tapi akhirnya dia berhenti kerja dan jadi agent Public Mutual secara full time sejak dua tahun lalu.

Bila ditanya, tak nak masuk kerja balik dalam oil and gas yang lumayan, agentnya hanya jawab,

“Saya lebih seronok kerja macam ni. Saya ada masa dengan keluarga dan alhamdulillah pendapatan dah hampir sama dengan gaji saya masa jadi pensyarah dulu”

Di akhir pertemuan, Zaimey dapat satu fridge magnet Hard Rock cafe daripada agentnya yang baru balik dari melancong di Hong Kong atas tajaan Public Mutual.

Kemudian, Zaimey mula berfikir, kenapa tidak dia sendiri yang menjadi agent? Nampaknya senang je jadi agent unit trust ni. Main cop cop jari orang dapat komisen. Macam cop duit pula.

Zaimey juga melabur dengan potongan akaun simpanan RM 500 sebulan untuk tabung pendidikan anaknya. Maknanya, agent unit trust dia tiap-tiap bulan pun goyang kaki dapat komisen.

Tapi tak pula agent dia offer dia jadi agent!

Dia dah mula nampak peluang ini. Lagipun, masih ramai kawan-kawan yang masih belum tahu bagaimana nak menggandakan duit dengan pelaburan unit trust. Isterinya pun belum melabur lagi.

PELUANG Side Income Sebagai Agent Unit Trust.

Contoh Pendapatan Bulanan 
Bulan 1 – sales RM 30,000 komisen RM 825
Bulan 2 – sales RM 50,000 komisen RM 1,375
Bulan 3 – sales RM 100,000 komisen RM 2,750
Bulan 4 – sales RM 150,000 komisen RM 4,125

Sebenarnya tiada had peluang pendapatan anda sebagai agent unit trust. Anda boleh terus buat dan dapat side income lebih lima angka.

Ini baru satu jenis income sahaja. Terdapat lagi 7 jenis income bila anda menjadi leader dalam agency.

  1. Carrier Benefit 
  2. Overriding
  3. Year End Bonus
  4. Breakaway Bonus
  5. Appreciation Bonus
  6. Equalization Bonus
  7. Annual Performance Bonus

Pendapatan anda mula berkembang, terus berkembang dan tak pernah berhenti. Anda mungkin tidak percaya, ada agent unit trust yang dalam masa cuma enam bulan sahaja sudah dapat langsaikan kesemua hutang kad kredit.

Lagi pun anda berpeluang melancong dengan tajaan penuh ke luar negara seperti Vietnam, Bali, Autralia, London dan New York (ikut prestasi sales anda).

Apabila mula dapat pendapatan melebihi pendapatan kerja full time, ada yang sudah boleh berhenti kerja dan ucap ‘bye-bye’ kepada boss dan rakan sekerja.

Ya, mereka sudah bebas dan anda juga boleh!

Berapa Modal Kena Bayar Untuk Kebebasan Anda?

Jika anda ingin memulakan perniagaan, anda perlu belanjakan sejumlah wang sebagai permulaan. Ini antara contoh modal perniagaan yang popular

Nak jual jagung manis dalam cawan pun perlu modal RM 15,000. Berapa pula nak jadi agent unit trust?

Sebelum saya dedahkah berapakah kos sebenar untuk menjadi agent unit trust Public Mutual, izinkan saya terangkan beberapa fakta mengenai Public Mutual.

FAKTA #1: Lebih tiga juta account holder (individu dan korporat) dengan Public Mutual

Ini membuktikan unit trust Public Mutual menjadi pilihan jenama yang popular dalam ketegori syarikat unit trust swasta di Malaysia.

Amat mudah untuk bakal client anda untuk mempercayai Public Mutual.

FAKTA #2 : Pioneer dalam Unit Trust Swasta di Malaysia dengan lebih 40 tahun pengalaman

Public Mutual mempunyai pengalaman yang amat lama dalam bidang pelaburan di Malaysia. Tidak banyak syarikat yang boleh bertahan lebih daripada 40 tahun. Anda boleh yakin dengan Public Mutual.

FAKTA #3: Public Mutual menguruskan lebih RM 70 billion dana pelaburan

Dengan menjadi agent unit trust Public Mutual, anda menyertai dan melibatkan diri dalam industri kewangan yang berbillion ringgit.

Okey, berapa modal untuk jadi agent unit trust Public Mutual ?

Jawapan: Cuma RM 250

Call/WhatsApp 0127176903 Elias

atau

Register di sini untuk saya hubungi

Jangan Abaikan Tawaran Hebat Ini

Mungkin anda terfikir

  • Betul ke tidak ni?
  • Boleh ke aku boleh buat benda ni?
  • Boleh dapat ke side income dengan cara ni?

Untuk itu biar saya bagi lima alasan kenapa anda tidak patut fikir begitu

#1 Semua Orang Boleh Berjaya

Peluang untuk anda berjaya sebagai agent unit trust adalah sama rata. Lelaki, perempuan atau tak kira apa latar belakang pendidikan mempunyai peluang untuk berjaya.

Bahkan ramai suri rumah biasa dan mat despatch yang sudah berjaya. Yang penting mereka mempunyai semangat yang tinggi untuk berubah dan majukan diri. Malah ada yang bermula dengan tiga orang prospek sahaja awalnya.

Apatah lagi jika anda mempunyai kelayakan dan kenalan yang ramai.

Di sini tiada pilih bulu dan kenaikan pangkat dan pendapatan 100% bergantung kepada usaha anda. Anda buat anda dapat tanpa perlu kelulusan boss.

Anda adalah BOSS anda sendiri!

#2 Tiada Risiko Kerugian Beribu Ringgit

Saya pernah join MLM dengan hasrat untuk menjadi kaya. Awalnya semuanya nampak menarik. Tapi akhirnya saya kerugian akibat menyimpan stok yang banyak yang akhirnya tamat tempoh sebelum sempat terjual.

Dengan jadi agent unit trust, modal anda hanyalah RM 250 untuk belajar. Ini amat murah untuk satu kelas pembelajaran selama dua hari.

Tidak perlu simpan dan beli stok sebab unit trust bukanlah MLM yang jual produk fizikal. Apa yang perlu hanya telinga anda untuk mendengar keperluan pelaburan prospek anda.

#3 Kerja Yang Mulia

Kerja sebagai agent unit trust agent memerlukan anda bagi tau cara yang betul untuk melabur sesuai dengan keperluan pelabur anda.

Dengan kata lain, anda memberi keuntungan kepada pelabur anda supaya dengannya, mereka boleh menghantar anak belajar di universiti atau untuk mereka bersara dengan selesa.

Lebih penting lagi, dengan ilmu anda mampu mengelakkan pelabur anda ditipu oleh skim cepat kaya yang menipu.

#4 Contoh Pendapatan Top Agent Unit Trust

Saya minta anda tidak sebarkan gambar income statement seorang agent unit trust ini. Ini hanya untuk anda lihat sahaja.

#5 Fast Action Fast Result!

Siapa yang pilih untuk tunggu dan lihat selalunya akan habis dengan begitu sahaja. Sementara anda tunggu, setiap minggu beratus-ratus orang ambil exam unit trust. Tidak semua yang lulus.

Pun begitu, di Saff Associates Agency, kadar “PASS” exam dengan kami amatlah tinggi. Daripada sepuluh yang exam, lapan PASS.

Ini kerana kami bantu dengan contoh soalan-soalan exam yang lepas dan tips-tips untuk lulus dengan mudah. Malah yang gagal kali pertama, pasti akan lulus bila ambil exam kali kedua.

Bagaimana Untuk Menjadi Agen Public Mutual?

Jika anda 21 tahun ke atas dan tak sabar nak cari side income atau tak sabar nak berhenti kerja, anda boleh mulakan secara part time dahulu. Kemudian nanti boleh full time dengan Public Mutual.

Call/WhatsApp 0127176903 Elias

atau

Register di sini untuk saya hubungi

Ikhlas,

ELIAS ABLLAH

SAFF ASSOCIATE AGENCY PUBLIC MUTUAL

Kerja Part Time – Public Mutual
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *